Hukuksuzluklara Geçit Yok, Çünkü Biz Varız!
18 Mart 2014 - 03:00:00
Değerli Meslektaşlarımız,Hukuk, Özgürlük, Adalet Ve Vicdan İçin, Adalet Zinciri’nde Yanyanaydık. Hukuksuzluklara Geçit Yok! Çünkü Biz Varız! Yaşasın Dayanışma !

Değerli Meslektaşlarımız,

18.03.2014 günü İzmir Adliyesinde hep beraber "haklar ve özgürlükler için, vicdan ve adalet için"  oluşturduğumuz "adalet zinciriyle" dikta özlemi içinde olanlara, insan hak ve özgürlüklerine ilişkin kazanımları tek sözleriyle ortadan kaldırabileceklerine inananlara bunun kolay ve mümkün olmadığını gösterdik.

Eylem sırasında gözlerimize yansıyan, gurur, inanç ve kararlılık onurlu bir geçmişe sahip İzmir Barosunun bu mücadelede hiç bir zaman yorulmayacağını, geri kalmayacağını bir kere daha göstermiştir.

Bu zincirin halkalarını oluşturan, elele, omuz omuza birlikte mücadeleye destek veren yargının onurlu temsilcileri siz meslektaşlarımızla yanyana durmaktan ve birlikte mücadele etmekten onur ve gurur duyuyoruz.

Alanda da hep beraber haykırdığımız gibi; biz, yanyana, omuz omuza oldukça zulme, adaletsizliğe, hukuksuzluğa "Geçit yok!" Çünkü, tüm farklılıklarımızla"hukuk için, özgürlük için, adalet ve vicdan için"barış ve dayanışma içinde, yanyana durabiliriz, durduk ve hep duracağız.

Geçit yok! Çünkü Biz varız!

Saygılarımızla...

İzmir Barosu Yönetim Kurulu