İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Barosu: Ana Sayfa
Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan Eşrefpaşa Hastanesini Ziyaret Etti
06 Temmuz 2015 - 00:00:00
Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ve Başkan Yardımcımız Av. Mustafa Çetin İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Serdar Pedükcoşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 

İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin, bir süre önce göreve atanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Serdar Pedükcoşkun'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Pedükcoşkun, Başkan Aydın Özcan ve Yardımcısı Mustafa Çetin'e teşekkür etti ve İzmir Barosu'na da çalışmalarında başarılar diledi.

 

İzmir Barosu'nun Sağlık Alanında Hizmetleri Devam Edecek

 

Baro yöneticileri daha sonra İzmir Barosu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokolle hastane içinde kurulan ve avukatlara hizmet veren Baro birimini de ziyaret ederek verdikleri hizmetten dolayı burada görev yapan personele teşekkür etti. Başkan Özcan avukatlara sağlık alanında verilen hizmetlerin yönetime geldikleri dönemden sonra yapılan protokollerle genişletildiğini ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

 

eşrefpaşa (1).jpg

 

eşrefpaşa (3).jpg

eşrefpaşa (4).jpg

eşrefpaşa (2).jpg

 
İçerik-11
İçerik-10
İçerik-12
İçerik-9
İçerik-13
Baro Levhası BARO LEVHASI
Sicil No:
Adı:
Soyadı:
BaroNet
Anlaşmalı Hastaneler
Av.M.Taner Ünlü Kütüphanesi
BaroTV
OCAS
UYAP
Avukat Spor Oyunları
Baro Kart
E-İmza