ÇHM Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
10 Temmuz 2015 - 00:00:00

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi meslektaşlara yönelik Çocuk Adalet Sistemi Ve Çocuk Ceza Yargılanması Eğitim Çalışmaları İçin Oluşturulan Danışma Kurulu Toplantısını 09.07.2015 tarihinde gerçekleştirdi. Danışma Kurulu'nda İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Aktaş, Karşıyaka 7. Asliye Ceza Mahkemesi Yargıcı Murat Aydın,  İzmir 13.Aile Mahkemesi Yargıcı Ali Soyer,  ÇİM Cumhuriyet Savcısı Bülent Özer, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ruhan Erdem,  Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Dr Akça Toprak Ergönen, İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi AV. Nuriye Kadan, ÇİM Psikologu Tülin Demirsoy,  ÇİM Sorumlu Hekimi Özlem Bağ,  ÇİM Psikolog- Adli Gorüşmeci Aynur Emre ile çocuk hakları merkezi eğitim çalışma grubu üyeleri avukatlardan Av Derya Durmaz, av.Emel Yesildağ,  Av. Nilgün Coşkuner,  Av .Bedriye Kurtuluş Türk,  Av.Nejla Oral, Av.Atilla Ertekin ve Nilay Öztürk Sakaoğlu katıldılar. Verimli ve başarılı geçen toplantıda yapılacak eğitimin yöntem, içerik ve zamanı konusunda değerlendirmeler yapılarak bu yönde çalışmalar yapılmasına karar verildi.