UYAP Bilişim Sisteminde Yaşanan Sorunlar
17 Ocak 2013 - 00:00:00
UYAP Bilişim sisteminde yaşanan sorunlar hakkında Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi'nin yanıtı

Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, UYAP Bilişim sisteminde yaşanan sorunlar nedeniyle meslektaşlarımızın konutlarına tebligat yapıldığı ve bu tebligatların meslektaşlarımıza ulaşmaması nedeniyle hak kayıpları yaşanabileceğine ilişkin  Adalet Bakanlığı'na gönderilen 20.11.2012 tarih ve 070/15385 sayılı yazımıza cevap vermiştir.

Verilen cevapta; yapılan inceleme sonucunda sorunun Danıştay uygulamalarından kaynaklanan sorunlar nedeniyle bu hatanın oluştuğunun tespit edildiği ve konu ile ilgili gerekli düzenlemelerin yapılarak sorunun ortadan kaldırıldığı belirtilmiştir.

ADALET BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ'NİN YAZISININ TÜMÜ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>