Enerji Hukuku İleri Eğitim Programı Tamamlandı
05 Haziran 2015 - 00:00:00
Türkiye Barolar Birliği,Türkiye Avukatlar Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği İzmir Barosu'nun ev sahipliğinde 23 Mayıs Cumartesi günü başlayan Enerji Hukuku eğitimi 31 Mayıs Pazar günü tamamlandı.

Türkiye Barolar Birliği,Türkiye Avukatlar Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği İzmir Barosu'nun ev sahipliğinde 23 Mayıs Cumartesi günü başlayan ENERJİ HUKUKU eğitimi 31 Mayıs Pazar günü tamamlandı.

23-24 Mayıs 2015 ve 28-29 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleşen eğitim programında; Enerji Piyasasına Dair Teknik Kavramlar, Enerji Kaynakları ve Çeşitlendirme Politikaları, Elektrik Enerjisi Yatırım Modelleri, Enerji Piyasası Kanunu ve Piyasa Faaliyetleri, Enerji Tedarik Sözleşmeleri, Dengeleme ve Uzlaştırma Sistemi, Yenilebilir Enerji Kanunun Öngördüğü Hukuki Rejim, Enerji Sektörü ve Çevre Hukuku Sorunları, Uluslararası Enerji Yatırımlarında Uyuşmazlıkların Çözümü, Petrol Kanunun Öngördüğü Hukuki Rejim, Petrol Piyasası Kanunu ve Piyasa Faaliyetleri, LPG Piyasası Kanunu ve Piyasa Faaliyetleri, Maden Hukuku, Doğal Gaz Piyasası Kanunu ve Piyasa Faaliyetleri, Doğal Gaz Sözleşmeleri, Enerji Sektöründe İdari Yatırımlar, Enerji Sektöründe Rekabet ve Uygulamaları konusunda eğitim alan katılımcılar, eğitim programının sonunda  İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın ÖZCAN'dan sertifikalarını aldılar.