İzmir Barosu Türk Müziği Korosu Konseri Yapıldı
19 Aralık 2014 - 02:00:00
18 Aralık 2014 günü Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde İzmir Barosu Türk Müziği Korosu Konseri düzenlendi.

18 Aralık 2014 günü Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde İzmir Barosu Türk Müziği Korosu Konseri düzenlendi. Şef Ümit Bulut yönetimindeki koro, konser boyunca dinleyicilere hoş anlar yaşattı.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan konserde yaptığı konuşmada, İzmir Barosu Yönetim Kurulu olarak meslektaş odaklı bir baro olacaklarını genel kurulda açıkladıklarını ve çalışmalarıyla bunu hayata geçirmeye başladıklarına inandığını dile getirerek, kısa süre içerisinde koro sanatçısı meslektaşlarımızın ve resim sanatçısı meslektaşlarımızın kullandığı Salihağa İşhanı'nın daha hijyen bir hale getirileceğini söyledi. Özcan aynı zamanda bütün meslektaşlarıma buradan bir müjde vermek istiyorum diyerek, önümüzdeki hafta çarşamba günü Barolar Birliği Başkanı Sayın Metin Feyzioğlu'nun baromuzda olacağını ve bütün meslektaşlarımızı ilgilendiren sağlık anlaşmalarının imzalanacağını dile getirdi.

KONSER KAYDINI İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>