İzmir Adliyesi'ne Turnike Sistemi Kurulmaktadır
21 Temmuz 2014 - 00:00:00
Turnikeler Türkiye Barolar Birliği yeni avukat kimlik kartları ile uyumludur. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için henüz yeni kimlik almayan meslektaşlarımız haberin devamından başvuru yapabilirler.

İZMİR ADLİYESİ'NDE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NIN KARARI İLE 07/ AĞUSTOS 2014 TARİHİNDEN İTİBAREN TURNİKELİ GEÇİŞ SİSTEMİ UYGULAMAYA KONULACAKTIR.

MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN C BLOK GİRİŞİ, SOSYAL TESİSLER GİRİŞİ VE PROTOKOL KAPISINDA OLMAK ÜZERE ÜÇ GİRİŞ NOKTASINDA TURNİKE GEÇİŞ SİSTEMİ KURULACAKTIR.

MESLEKTAŞLARIMIZ, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ELEKTRONİK (ÇİPLİ) AVUKATLIK KİMLİK KARTLARINI OKUTARAK TURNİKE SİSTEMİNDEN GEÇİŞ YAPABİLECEKLERDİR.

KONUYA İLİŞKİN HERHANGİ BİR MAĞDURİYET YAŞANMAMASI İÇİN TBB AVUKATLIK KİMLİK KARTINI HENÜZ ALMAMIŞ OLAN MESLEKTAŞLARIMIZ, KİMLİK BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİNKTEN KENDİLERİ BAŞVURU YAPABİLECEKLERİ GİBİ AYNI ZAMANDA İZMİR BAROSU ALSANCAK MERKEZ BİNASI YAZI İŞLERİ BİRİMİNDEN BAŞVURUDA BULUNABİLİRLER.

SAYGILARIMIZLA DUYURULUR.

KİMLİK BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>