Türkiye Barolar Birliği Duyurusu
18 Şubat 2015 - 00:00:00
Vergi Dairesi Müdürlüklerinin taraf oldukları davaların mükellefler lehine sonuçlanması nedeniyle mahkemelerce hükmedilen vekalet ücret ödemelerine ilişkin TBB yazısı

Türkiye Barolar Birliği'nin, Vergi Dairesi Müdürlüklerinin taraf oldukları davaların mükellefler lehine sonuçlanması nedeniyle mahkemelerce hükmedilen vekalet ücret ödemelerinde, hak sahibinin bağlı olduğu vergi dairesi müdürlüğünden borç araştırması yapma görev ve sorumluluğunun ödemeyi yapacak saymanlığa ait olduğu, bu konuda hak sahibinin herhangi bir sorumluluğunun bulunmadığına ilişkin Gelir İdaresi Başkanlığı, İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü'nün 02.01.2015 günlü yazılarının iletilmesine ilişkin 12.02.2015 gün ve 2015/14 sayılı duyurusuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ YAZIYA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>