Tavla Turnuvası Sonuçlandı
14 Nisan 2015 - 00:00:00

tavla (10).jpg

İzmir Barosu tarafından Avukatlar Haftası dolayısıyla düzenlenen tavla turnuvası sonuçlandı. Turnuvaya meslektaşlarımız, Av.Ertunç Doğru, Av.Nergis Durmazgezer, Av.Seçil Tercan Haskan, Av.Gamze Kaya, Av.Duygu Delibaş, Av.Ali Barış Ercan, Av.Mustafa Çetin, Av.Fatih Papağan, Av.Ergün Sakızlı, Av.Zeynep Sena Perveli, Av.İlahi Öz, Av.Tufan Konuk, Av.Erdoğan Öztürker, Av.Nilay Ertem Durlu, Av. Serhat Arslan ve Av.Ömer Öz katıldılar.

İzmir Adliyesi 4. Kat Baro Birimi'nde düzenlenen Turnuva sonucunda Av. Mustafa Çetin ve Av. Seçil Tercan Haskan arasında yapılan final maçını Av. Mustafa Çetin kazanarak birinciliği elde etti.

tavla (5).jpg

tavla (6).jpg