İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Barosu: Ana Sayfa
Tahkim Hukuku Semineri
05 Mart 2015 - 01:00:00
13 Mart 2015 günü İzmir Deniz Ticaret Odası'nda Tahkim Hukuku Semineri düzenlenecektir.
 

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) GENÇ TAHKİM HUKUKÇULARI FORUMU (YAF)

Tahkim Hukuku Semineri

 

13 Mart 2015, İZMİR, DENİZ TİCARETİ ODASI

 

ICC bünyesinde, genç hukukçuların tecrübelerini pekiştirdiği, yeni network oluşturabilecekleri uluslararası bir platform olan Genç Tahkim Hukukçuları Forumu oluşturulmuştur. 40 Yaş altı tahkim hakemliği yapan hukukçuları bir araya getiren bu Forum, farklı ülkelerde farklı faaliyetlerde bulunmaktadır (www.iccyaf.org). Günümüzde ticari uyuşmazlıklarda tahkimin uyuşmazlıkların çözümü için tercih edilmesi, özellikle genç hukukçuların tahkim konusunda eğitilmesi ve bilgilendirilmesi ihtiyacını da beraberinde getirmiştir.

 

Bu bağlamda, ICC YAF tarafından genç hukukçulara yönelik tahkim hukukunun temellerinin tartışılacağı bir seminer İzmir'de ilk defa düzenlenecektir. Eğitim başlığı"International Arbitration: Efficiency From Day One" olarak belirlenmiştir.

 

Yarım günlük seminerimiz, 13 Mart 2015 tarihinde saat13.30-19.00 arasında İzmir Deniz Ticaret Odası'nda yapılacaktır.

 

Programa katılmayı arzu eden kişilerin ilişikte yer alan kayıt formunu doldurarak en geç 11 Mart 2015 tarihine kadar  Ekin Tuna'ya e-posta (ekin-tuna@hotmail.com) ile göndermesini rica ederiz.

 

Eğitim kontenjanı sınırlı olup, kayıtlar öncelik esasına göre yapılacaktır. Kontenjan dolduğunda kayıtlar ilan edilen tarihten önce de kapatılabilir.

 

KAYIT FORMU >>>

 

ICC-YAF-.jpg

 

 
İçerik-11
İçerik-10
İçerik-12
İçerik-9
İçerik-13
Baro Levhası BARO LEVHASI
Sicil No:
Adı:
Soyadı:
BaroNet
Anlaşmalı Hastaneler
Av.M.Taner Ünlü Kütüphanesi
BaroTV
OCAS
UYAP
Avukat Spor Oyunları
Baro Kart
E-İmza