Kurgusal Duruşma Yarışmasında İzmir Barosu Stajyerleri Ege Bölge Birincisi Oldular
02 Temmuz 2014 - 00:00:00
Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölgesi elemelerinde birinciliği elde ederek Ankara’da yapılacak olan yarışmaya katılma hakkı elde eden İzmir Barosu stajyerleri kazandıkları kupayı İzmir Barosu Başkan ve Yönetim Kurulu'na sundular.

Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölgesi elemelerinde birinciliği elde ederek Ankara'da yapılacak olan yarışmaya katılma hakkı elde eden İzmir Barosu stajyerleri Stj.Av.Uğur Uluocak Acabey, Stj.Av. Can Eken,Stj.Av. Berna Aydın ve Stj.Av.Derya Ceyhan ile bu süreçte onlarla birlikte çalışan Av. M. Nevhan Akyıldız, Av. M. Sevgi Sakarya ve Yrd. Doç. Dr. Zekiye Özen İnci kazandıkları kupayı İzmir Barosu Başkan ve Yönetim Kurulu'na sundular.

İzmir Barosu olarak hem stajyerlerimize hem de verdikleri destek ve özverili çabaları nedeniyle meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

DSC_4867-1-1.jpg