Avukat Spor Oyunları Tamamlandı
08 Nisan 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu ev sahipliğinde, 2-3-4-5 Nisan 2015 günlerinde düzenlenen KUPAV 2015-Avukat Spor Oyunları sona erdi.

Başlama vuruşu İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan tarafından yapılan turnuva bitiminde dereceye giren meslektaşlarımıza kupa ve madalyaları Baro Başkan Yardımcımız Av. Mustafa Çetin tarafından takdim edildi.

Futbol, erkekler voleybol, bayanlar voleybol ve erkekler basketbol dallarında yapılan müsabakalarda sıralamalar ve özel ödüller şu şekilde oluştu:

Erkekler Voleybol;

1.İzmir Barosu,

2.Antalya Barosu

3. İstanbul Barosu

Turnuvada en iyi savunma ödülü Kaan Hasan Daşdan (İstanbul Barosu),en iyi servis ödülü Mutlu Seyran Sarıtaş (Antalya Barosu), en iyi blok ödülü Sercan Uhra Yakupoğlu (İzmir Barosu), en iyi pasör ödülü Nezih Tınkış (İzmir Barosu), en iyi hücum oyuncusu ödülü Münir Çabukoğlu (Antalya Barosu) ve en değerli oyuncu ödülü Güçlü Tansal (İzmir Barosu) tarafından kazanıldı.

Bayanlar Voleybol

1-İzmir Barosu

2-İstanbul Barosu

3-İzmir Barosu Alsancak

Bayan voleybol karşılaşmalarında En İyi Libero Ödülü Demet Çakır (İzmir Barosu) , En İyi Servis Ödülü Derya Göksu (İzmir Barosu) , En İyi Blok Ödülü Hatice Gamze Kırımca (İzmir Barosu Alsancak) En İyi Pasör Ödülü Alara Çorapçıgil (İstanbul Barosu), En İyi Hücum Oyuncusu Ödülü Esra İşcan (İzmir Barosu) , En Değerli Oyuncu Ödülü Sevda Dağcı (İzmir Barosu) arasında paylaşıldı.

Erkekler Basketbol

1.İstanbul Barosu

2.Ankara Barosu

2.İzmir Barosu

En Değerli Oyuncu Ödülü Berker Boyacı (İstanbul Barosu), Sayı Kralı Muammer Altun (Kayseri Barosu), Rebount Kralı Taha Uraz (Ankara Barosu)

Futbol

1-Ankara Barosu

2-Bursa Barosu

3-İzmir Barosu Körfez

En İyi Kaleeci Ödülü Mehmet Hulusi Görgülü (İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı), Gol Kralı Vefa Bostan(İstanbul Barosu Futbol Takımı)

Turnuvanın gerek hazırlık sürecinde, gerekse turnuva boyunca bizden desteğini esirgemeyen meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

sporoyunlari (15).jpg

sporoyunlari (1).jpg