Soma'da Bir Grup Meslektaşımız Gözaltına Alınmıştır
17 Mayıs 2014 - 00:00:00
Soma’da İzmir Barosu ve ÇHD üyesi bir kısım meslektaşımız gözaltına alınmıştır. İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sefa Yılmaz, İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Dilek Demir, İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özkan Yücel, Av. Türkan Karakoç ve Av. Ayşegül Altınbaş Soma’ya hareket etmişlerdir. Saat: 16.30 İzmir Barosu önünden araç kaldırılacaktır. Katılmak isteyen meslektaşlarımıza duyurulur.

Soma'da İzmir Barosu ve ÇHD üyesi bir kısım meslektaşımız gözaltına alınmıştır. İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sefa Yılmaz, İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Dilek Demir, İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özkan Yücel, Av. Türkan Karakoç ve Av. Ayşegül Altınbaş Soma'ya hareket etmişlerdir.

Saat: 16.30 İzmir Barosu önünden araç kaldırılacaktır. Katılmak isteyen meslektaşlarımız aşağıdaki numaraya ulaşabilirler.

Mahmut Çetinkaya: 532 507 55 05 - 530 687 13 64