Staj Eğitim Merkezi Seçimleri
15 Ocak 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu ve Staj Eğitim Merkezi Stajyer Temsilciliği seçimleri yapılacaktır.

STAJ EĞİTİM MERKEZİ YÜRÜTME KURULU SEÇİMİ

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyeleri Olağan Seçimi Yapılacaktır.

Seçim 3 üyelik için yapılacak olup 20.01.2015 Salı Günü Saat 12:00'a kadar İzmir Barosu Staj İç Yönetmeliği'nin 7. ve ilgili maddeleri gereği ve Baro Yönetim Kurulu üyeliğine seçilme yeterliliğine sahip olan avukatların başvurularını dilekçe ile İzmir Barosu Başkanlığı'na yapmaları gerekmektedir.

Seçim 21 Ocak Çarşamba Günü saat 09:00-17:00 saatleri arasında İzmir Barosu Alsancak Merkez Bina 3. Katta gizli oy, açık sayım ilkelerine göre yapılacaktır.

Saygılarımızla duyurulur.

STAJ EĞİTİM MERKEZİ STAJYER TEMSİLCİ SEÇİMİ

Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu için İzmir Barosu Staj İç Yönetmeliği'nin 7/c maddesi gereği 4 asil 4 yedek Stajyer Temsilcisi seçimi 23.01.2015 cuma günü 16.00-19.00 saatleri arasında yapılacaktır. Stajının bitimine üç aydan fazla olup aday olmak isteyenler 22.01.2015 saat:18.00'a kadar dilekçe ile İzmir Barosu Başkanlığı'na başvurabilirler.