Konferans Yapıldı
24 Ocak 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu tarafından 22.01.2015 günü “Tıbbi Müdahalelerden Kaynaklanan Uyuşmazlıklarda Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun Uygulanması “ konulu bir konferans düzenlendi.

İzmir Barosu tarafından 22.01.2015 günü "Tıbbi Müdahalelerden Kaynaklanan Uyuşmazlıklarda Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun Uygulanması " konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa Gediz Üniversitesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Hasan Petek konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ergun Sakızlı yaptığı açılış konuşmasında tıbbi müdahalelerle ilgili hukuksal sorunların gün geçtikçe problem haline gelmeye devam ettiğini ve yeri geldiğinde içinden çıkılmaz bir hal aldığını söyledi.

KONFERANS KAYDINI İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>

DSC_0726.png