Sağlık Hukukunun Temel Kavramları Semineri Yapıldı
26 Haziran 2014 - 00:00:00
İzmir Barosu Sağlık Hukuku Komisyonu tarafından 25.06.2014 günü İzmir Barosu Konferans Salonu’nda Sağlık Hukuku Seminerlerinin ikincisi gerçekleştirildi.

İzmir Barosu Sağlık Hukuku Komisyonu tarafından 25.06.2014 günü İzmir Barosu Konferans Salonu'nda Sağlık Hukuku Seminerlerinin ikincisi gerçekleştirildi.

Sağlık Hukukunun Temel Kavramları başlığı altında düzenlenen seminere; İzmir Barosu Sağlık Hukuku Komisyonu üyeleri Av. Savaş Ziyrek ve Dr./Stj.Av. Rayhan Bozabalı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. İ.Özgür Can ve Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Petek konuşmacı olarak katıldılar.

Seminerde, hekim hasta ilişkisinin hukuki temeli, tıbbi uygulama hataları, tıbbi uygulama hatalarında sorumluluğun niteliği ve hekimler yönünden sağlık hukuku başlıklı sunumlar gerçekleştirildi.

Seminerin video ve ses kaydını BaroTV'den izleyip/dinleyebileceğiniz gibi aynı zamanda İzmir Barosu Mobil uygulamasından da dinleyebilirsiniz.