İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Barosu: Ana Sayfa
Kadına Yönelik Şiddet Konulu Atölye Çalışması Gerçekleştirildi
12 Ocak 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından 09-10 Ocak 2015 günlerinde “6284 Sayılı Kadına Yönelik Şiddetin Hukuksal Sosyal Ve Psikolojik Boyutu Konulu Atölye Çalışması” gerçekleştirildi.
 

İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından 09-10 Ocak 2015 günlerinde "6284 Sayılı Kadına Yönelik Şiddetin Hukuksal Sosyal Ve Psikolojik Boyutu Konulu Atölye Çalışması" gerçekleştirildi.

 

Çalışmada  Av. Saadet Kayaalp 6284 Sayılı Yasa ve Uygulamada Yaşanılan Sorunlar, Prof.Dr. Serpil Salaçin Aile İçi Şiddet Olgularında Medikolegal Değerlendirme, Av. Aytül Arıkan Uluslararası Sözleşmeler Işığında Kadına Yönelik Şiddet ve Ayrımcılık, Sosyolog Yelda Şimşir, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Psikolog Özge Kutay Yüksel Şiddet Olgusu ve Şiddet Mağdurları ile Görüşme Teknikleri, Yrd.Doç.Dr.Pınar BacaksızTCK'da Kadına Yönelik Cinsel Suçlar konulu sunumları gerçekleştirdiler.

 

Çalışma sonunda İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nuriye Kadan katılımcılara sertifikalarını sundular.

 

DSC_1007.JPG

 

DSC_1046.JPG

 
İçerik-11
İçerik-10
İçerik-12
İçerik-9
İçerik-13
Baro Levhası BARO LEVHASI
Sicil No:
Adı:
Soyadı:
BaroNet
Anlaşmalı Hastaneler
Av.M.Taner Ünlü Kütüphanesi
BaroTV
OCAS
UYAP
Avukat Spor Oyunları
Baro Kart
E-İmza