Sağlık Hukuku Seminerleri’nin İlki Gerçekleştirildi
11 Nisan 2014 - 00:00:00
İzmir Barosu tarafından 10 Nisan 2014 günü Sağlık Hukuku Seminerleri’nin ilki gerçekleştirildi.

İzmir Barosu tarafından 10 Nisan 2014 günü Sağlık Hukuku Seminerleri'nin ilki gerçekleştirildi. "Sağlık Hukuku Kavramı" başlığı altında düzenlenen seminerin açış konuşmasını İzmir Barosu Başkanı Av. Sefa Yılmaz yaptı. Oturum başkanlığını İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av.Özkan Yücel'in yaptığı seminere, Ege Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ekin Özgür Aktaş, İzmir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Merdan Hekimoğlu, Kocaeli Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ümit Biçer ve İzmir Barosu Sağlık Hukuku Komisyonu üyesi AV. Mithat Kara konuşmacı olarak katıldılar.