8 Mart Resim Sergisi
05 Mart 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, baromuz resim grubunda çalışmalarını sürdüren meslektaşlarımızın resimlerinden oluşan ve kadına yönelik şiddeti konu alan "Güllerin Çilesi" adlı bir resim sergisi düzenlendi.

İzmir Adliyesi protokol girişinde gezilebilecek olan serginin açılışı İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan tarafından yapıldı. Özcan açılış sırasında hafta kapsamında ayrıca 09 Mart 2015 günü kadına yönelik şiddeti konu alan bir de fotoğraf sergisi açılacağını belirtti.