İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Barosu: Ana Sayfa
Laikliğin İlan Edildiği Günde Laiklik Yargılandı
05 Şubat 2015 - 04:00:00
Prof.Dr. Rennan Pekünlü hakkında açılan ikinci davanın bugün görülen duruşması sırasında, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan bir konuşma yaparak laikliğin ilan edildiği 5 Şubat’ın yıldönümü olan günde laiklik nedeniyle bir üniversite öğretim üyesinin yargılanması tarihe bir leke olarak düşecektir dedi.
 

EMR.jpg

 

Prof.Dr. Rennan Pekünlü hakkında açılan ikinci davanın bugün görülen duruşması sırasında, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan bir konuşma yaparak laikliğin ilan edildiği 5 Şubat'ın yıldönümü olan günde laiklik nedeniyle bir üniversite öğretim üyesinin yargılanması tarihe bir leke olarak düşecektir dedi. Duruşmaya ve adliye önünde yapılan toplantıya; CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve İzmir milletvekilleri Musa Çam ile  Alaattin Yüksel, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Koray ve İzmir İl Başkanı Av. Tugay Şen, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Dr. Canan Arıtman, Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Üniversite Öğretim Elemanları Derneği Başkanı Prof.Dr. Can Ceylan, TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, Rennan Pekünlü Komitesi Dönem Sözcüsü Av. İrfan Koçana, Rennan Pekünlü'nün avukatı Av. Murat Fatih Ülkü ve çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileri, meslektaşlarımız ile çok sayıda vatandaş katılarak konuşmalar yapmışlardır.

 

Daha sonra Adliye'deki Baro Başkanlığımızı ziyaret eden katılımcılar İzmir Barosu'na desteğinden dolayı teşekkür etmişlerdir.

 

SAM_1094.jpg

 
İçerik-11
İçerik-10
İçerik-12
İçerik-9
İçerik-13
Baro Levhası BARO LEVHASI
Sicil No:
Adı:
Soyadı:
BaroNet
Anlaşmalı Hastaneler
Av.M.Taner Ünlü Kütüphanesi
BaroTV
OCAS
UYAP
Avukat Spor Oyunları
Baro Kart
E-İmza