İzmir Adliyesi PTT Şubesi Hk.
13 Aralık 2013 - 00:00:00
PTT İzmir Müdürlüğü'nün 05.12.2013 tarihli İzmir Adliyesi Zemin Kat şubesi şikayet hakkında görüş bildirimine ilişkin yazısı

Meslektaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, PTT Bölge Müdürlüğü ile yapılan yazışmada, İzmir Adliyesi zemin katta faaliyet gösteren PTT biriminde birden fazla gişe olmasına rağmen, çoğu kez sadece bir tek gişenin çalıştığı ve bu durumun mağduriyetlere yol açtığı belirtilmiş ve mevcut aksaklığın giderilerek yaşanan mağduriyetin giderilmesi talep edilmiştir.

PTT Bölge Müdürlüğü'nün cevap yazısında yıllık izin ve sağlık gibi çeşitli sebeplerle zaman zaman eksik personelle çalışmak durumunda kalınabildiği ancak ilgili müdürlüğün bu şubede yeterli personelle hizmet vermesi konusunda hassasiyet göstermesi yönünde uyarıldığı belirtilmiştir.

KONUYA İLİŞKİN İZMİR BAROSU'NUN YAZISI VE PTT BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN CEVABINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>