Sosyal Medyada Suç kavramı ve Kişilik Hakları Paneli Yapıldı
10 Nisan 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu tarafından 9 Nisan 2015 günü, “Sosyal Medyada Suç kavramı ve Kişilik Hakları” başlıklı bir panel gerçekleştirildi.

DSC_0189.JPG

İzmir Barosu tarafından 9 Nisan 2015 günü, "Sosyal Medyada Suç kavramı ve Kişilik Hakları" başlıklı bir panel gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan'ın yaptığı panelde oturum başkanlığını İzmir Barosu İnternet ve Bilişim Komisyonu üyesi Av.Özden GİN gerçekleştirdi.

Panelde İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Leyla KESER "Adli Bilisim ve Veri Koruması İlişkisi", Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Ruhan ERDEM "Cezai Boyutuyla Sosyal Medyadaki Kişilik Hakları", Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Ahmet KOLTUKSUZ "Sosyal Medyada Adli Bilişim ve Bilirkişilik" ve  Yaşar Üiversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Emre CUMALIOĞLU "Hukuki  Boyutuyla Sosyal Medyadaki Kişilik Hakları" başlıklı sunumları gerçekleştirdiler.

Panel sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri İnternet ve Bilişim Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cem Cemal COŞKAN tarafından sunuldu.

Paneli aşağıda izleyebilirsiniz

sosyalmedyaizle.jpg