Panel Yapıldı
27 Şubat 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu tarafından 26.02.2015 günü “Polis Devletinin Ayak Sesleri: İç Güvenlik Yasa Tasarısı” adlı bir panel gerçekleştirildi.

İzmir Barosu tarafından 26.02.2015 günü "Polis Devletinin Ayak Sesleri: İç Güvenlik Yasa Tasarısı" adlı bir panel gerçekleştirildi.

Oturum başkanlığını Av. Abdülkadir Ön'ün yaptığı panele İstanbul Barosu önceki başkanlarından Av. Turgut Kazan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyeleri Yrd.Doç. Dr. Serkan Ekiz ve Behiye Eker Kazancı konuşmacı olarak katıldılar.

Panelin açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu'nun bu yasa tasarısına karşı tepki koyan ilk barolardan biri olduğunu, tasarının hukukun üstünlüğünü, yargı bağımsızlığını ayaklar altına aldığını, yargıç ve savcıların yetkilerinin polise devredilmek istendiğini her platformda dile getirdiklerini ve bundan sonra da dile getirmeye devam edeceklerini söyledi.