İzmir Barosu Mobil Uygulaması
11 Ocak 2014 - 00:00:00
Yaşamımızın artık ayrılmaz bir parçası olan mobil cihazlara özel geliştirdiğimiz uygulamayı meslektaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.

İzmir Barosu gelişen teknoloji bağlamında meslektaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bir çalışmaya imza attı.

Android işletim sistemli telefon ve tabletler için Google Play'den, i-phone ve i-pad içinse itunes'dan indirebileceğiniz mobil yazılımla;

-       Ajandanızı tutabilecek, cihazınızı değiştirdiğinizde yedek alarak yeni cihazınızda ajanda bilgilerinizi kaybetmeden kullanabilecek,

-       Araçlar menüsü altında vekalet ücreti, faiz ve serbest meslek makbuzu hesaplarını yapabilecek,

-       Baro levhasından Baromuza kayıtlı tüm meslektaşlarımıza kolaylıkla ulaşabilecek,

-       Yayınlar menüsü altında İzmir Barosu Bülten ve Dergisini okuyabilecek,

-       Etkinliklerin ses kayıtlarını dinleyebilecek,

-       Mevzuatlara erişebilecek

-       İşinize yarayabilecek tüm telefon numaralarına kolayca ulaşabilecek,

-       İzmir Barosu'ndan haberler ve duyuruları alabileceksiniz.

Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmanız geliştirilmesi devam eden uygulamamıza katkı sunacaktır.

Kurulum

Mobil cihazınıza uygun yazılımı aşağıdaki linklerden yükledikten sonra İzmir Barosu'nda kayıtlı cep telefonunuza tek kullanımlık bir kod gelecektir. Kodu kullanarak uygulamayı aktif edebilirsiniz.

I-PAD İÇİN KURULUM

I-PHONE İÇİN KURULUM