İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Duyurusu
13 Nisan 2015 - 00:00:00
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından, mezunlarının fakülte etkinliklerinden ve duyurularından haberdar edilmeleri, mezunlar ve fakülte arasındaki bağların güçlendirilmesi amacıyla mezunların iletişim bilgilerinin güncellenmesi için Baromuza yazı yazılmıştır.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu meslektaşlarımız, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki iletişim bilgilerini aşağıdaki e-postası üzerinden güncelleyebilirler.

İLGİLİ YAZI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ>>>