İzmir Barosu, İstanbul Barosu'na Destek Ziyaretinde Bulundu
18 Şubat 2013 - 00:00:00
Baro Başkanımız Av. Sema Pekdaş başkanlığında bir heyet 15 Şubat 2013 günü İstanbul Barosu'na destek ziyaretinde bulundu.

1502IZMIR1.jpg

İzmir Barosu Başkanı Av. Sema Pekdaş başkanlığında Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri miz ile TBB Delegelerimizden oluşan bir heyet 15 Şubat 2013 Cuma günü saat 16.00'da İstanbul Barosu'na destek ziyaretinde bulunarak İstanbul Barosu Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal, Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Durakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Aydeniz Alisbah Tuksan ve Av. Süreyya Turan'la görüştüler.

Baromuzu temsilen ziyarette bulunan heyette; Baro Başkanı Av. Sema Pekdaş, Başkan Yardımcısı Av. Ercan Demir, Genel Sekreter Av. Dilek Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Meriç Kaptan, Av. Sefa Yılmaz, Av. Anıl Güler, Av. Doğan Alper, Av. Türkan Karakoç, Av. Ümit Görgülü Denetleme Kurulu Üyesi Av. Neşve Koylu, TBB Delegeleri Av. Ayşen Erdoğan, Av. Hatice İşlekel, Av. İsmet Köymen, Av. Sibel Ünlü Hasdemir ve Av. İsmail Hanoğlu yer aldılar.

1502IZMIR10.jpg

1502IZMIR11.jpg