İnsan Hakları Merkezi'nde Özel Birim Oluşturulmuştur
02 Haziran 2013 - 03:00:00
31 Mayıs 2013 gününden bu yana yaşanan olaylarda şiddete ve hak ihlaline uğrayan meslektaşlarımız ve yurttaşlarımız Baromuz İnsan Hakları Merkezi'nde oluşturulan özel birime ellerindeki bilgi, belge, görüntü ve fotoğraflarla başvurabilirler.

31.05.2013 tarihinden bu yana İzmir'de  süren olaylarda, kolluk güçleri ve onlarla  birlikte ellerinde sopa ve demir çubuklar  olan siviller  göstericilere saldırmış ve şehirde  terör estirmiştirler. Bu yaşanan şiddet  ve diğer hak ihlalleri nedeni  ile baromuz tarafından başvurularda bulunulacağı gibi mağdur olan meslektaşlarımız ve  yurttaşlarımıza  hukuki yardım verilecektir. Bu nedenle İzmir Barosu İnsan Hakları Merkezi'nde özel birim oluşturulmuştur. Kendilerine uygulanan şiddet ve hak ihlalleri ile ilgili olarak başvuruda bulunmak isteyen yurttaşlarımız ve meslektaşlarımızın  bu birimdeki avukatlardan hukuki yardım alabilmeleri sağlanacaktır. Bu yardımlardan yararlanmak isteyen meslektaş ve yurttaşlarımız ellerindeki bilgi, belge ve görsel kayıtlarla birlikte İzmir Barosu İnsan Hakları Merkezi 'ne  başvurabilirler.

İzmir Barosu İnsan Hakları Merkezi

1456 S. No:14 Alsancak İZMİR