Türkiye Barolar Birliği İcra Takip Programı
05 Haziran 2014 - 00:00:00
Türkiye Barolar Birliği tarafından İcraTek markası adı altında online icra takip sistemi programı yazdırılmıştır.

İcra Tek programına abonelik ilk yıl için yalnızca 25,00.-TL olarak belirlenmiştir. Abonelik Türkiye Barolar Birliği web sitesi üzerinden yapılmaktadır.

İcraTek Türkiye Barolar Birliği tarafından avukatlar için özel olarak hazırlanmış bir online icra takip sistemidir.

İcraTek hazırlanırken; kullanımının kolay olması, her yerden ulaşılabilir olması, herhangi bir bilgisayardan kullanılabilir olması, programı edinmenin avukat için mali bir külfet oluşturmaması, hususlarına özellikle dikkat edilmiştir. İcraTek programının marka ve isim hakkı Türkiye Barolar Birliği'ne aittir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız >>>

icratek.jpg