İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Barosu: Ana Sayfa
Gezi Olayları Hukuki İzleme Grubu Raporu
29 Aralık 2014 - 02:00:00
Türkiye Barolar Birliği, İstanbul Tabip Odası, Çevre Mühendisleri Odası, DİSK ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla oluşturulan Gezi Hukuki İzleme Grubu raporunu tamamlamıştır. 30 Aralık 2014 Salı günü saat 14:00'de İstanbul Taksim Hill Otel'de yapılacak basın toplantısı ile raporu kamuoyu ile paylaşacaktır.
 

Gezi olaylarının ardından yaşanan ölümler, yaralanmalar, gözaltılar, hukuksuzluklar, hak ihlallerinin izlenmesi ve haklarında rapor hazırlanması amacıyla akademisyenler, hukukçular, Türkiye Barolar Birliği, İstanbul Tabip Odası,  Çevre Mühendisleri Odası, DİSK ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla oluşturulan Gezi Hukuki İzleme Grubu raporunu tamamlamıştır.

 

Gezi olaylarının nedenleri, oluşumu, sonuç ve etkilerini yansıtan çok yönlü ve kapsamlı rapor,  demokratikleşme ve otoriterleşme sarkacındaki Türkiye'nin dünü, bugünü ve yarınına ışık tutmayı amaçlamaktadır.

 

Gezi Hukuki İzleme Grubu, 30 Aralık 2014 Salı günü saat 14:00'de İstanbul Taksim Hill Otel'de yapılacak basın toplantısı ile raporu kamuoyu ile paylaşacaktır. 

 

 
İçerik-11
İçerik-10
İçerik-12
İçerik-9
İçerik-13
Baro Levhası BARO LEVHASI
Sicil No:
Adı:
Soyadı:
BaroNet
Anlaşmalı Hastaneler
Av.M.Taner Ünlü Kütüphanesi
BaroTV
OCAS
UYAP
Avukat Spor Oyunları
Baro Kart
E-İmza