8. Farazi Duruşma Çalışması Yapıldı
14 Temmuz 2014 - 00:00:00
İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Ceza Kürsüsü, 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü sekizinci farazi duruşma çalışmasını gerçekleştirdi.

İzmir Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi Salonu'nda gerçekleşen çalışmaya İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Ceza Kürsüsü eğitmenleri Av. Özkan YÜCEL, Av. Nevhan AKYILDIZ, Av. Deniz YAĞMUR, danışman avukat olarak, Av. Yakup GÜL, Av. Arzu BUZLUDAĞ, Av. Ahmet Doğu BUZLUDAĞ, Av. Emre DURUKAN, Av. M.Sevgi SAKARYA ve  Av.Betül DURAN eğitmen olarak katıldılar. Çalışmada heyeti İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Ülkü DİVARCI, Av. Özkan Yücel, Av. Deniz YAĞMUR, Av. Nevhan AKYILDIZ ve Av.Resul GÖKSOY oluşturdu.