İzmir Barosu Dergisi'nin Yeni Sayısı Yayımlandı
27 Kasım 2013 - 00:00:00
İzmir Barosu Dergisi'nin yayımlanan yeni sayısını haberin devamında okuyabilirsiniz.

İzmir Barosu Dergisi'nin yeni sayısı yayımlandı ve dağıtıma sunuldu.

Derginin bu sayısında 23 Şubat 2013 günü Baromuz tarafından düzenlenen "Aile Mahkemelerinde 6100 Sayılı Yasa Uygulamaları" başlıklı çalışmanın sunumlarını, "Adil Yargılanma Hakkı", "Factoring Sözleşmesi ve Hukuki Niteliği", "Şüphelinin İfadesinin Alınması (CMK Md.147-Yakalama, Gözaltına Alma ve İfade Alma Yönetmeliği,  Md.23)", "Delillerin Doğrudan Doğruyalığı İlkesinin Belgede Sahtecilik Suçlarıyla İlişkisi", "Yabancı Parayla Yapılan Adi Kira Sözleşmesinin Uyarlanması" başlıklı makaleleri, "Suça Teşebbüsten Gönüllü Vazgeçmenin Manevi Unsuru: 'Gönüllülük'" başlıklı hakemli makaleyi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve diğer yargı kararlarını okuyabileceksiniz.

dergisl25112013.jpg