İzmir Barosu Dergisi'nin 2015-1 Sayısı Yayınlandı
18 Haziran 2015 - 00:00:00
İzmir Barosu Dergisi'nin 2015-1 Sayısı Yayınlandı. Dergiyi haberin devamında okuyabilirsiniz.

İzmir Barosu Dergisi'nin 2015/1 sayısı yayınlandı.

Değerli Meslektaşlarımız , Değerli Hukukçular ,

2015 yılının ilk sayısı olan Ocak sayısıyla karşınızdayız. Hukukçuların sorunlarını çözmeye yardımcı olmak amacını güden İzmir Barosu Dergisi 2015/Ocak sayısı içeriği ile de bu amaca hizmet etmektedir.

Bu yayında da nitelikli makaleler ve çarpıcı yargı kararları dergimiz içinde yer almaktadır.

Dergimizin ''Hakemli Makaleler' 'bölümünde; Prof.Dr. Mustafa Ruhan Erdem, Doç. Dr. Mustafa Avcı, Yrd. Doç. Murat Batı, Arş. Gör. Zeynep Tunca Özcan ,gibi değerli hukukçuların hazırladığı makaleler

bulunmaktadır. "Makaleler ''bölümünde ise Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, Doç. Dr. Ahmet M. Güneş, Nurçin Küçükyazıcı, Yrd. Doç. Dr. M. Beşir Acabey makaleleriyle bize ışık tutmaktadır.

Bu sayıda ayrıca;  "Türk Hukukunda Arabuluculuk'' konusunda bir değerlendirme ve ''Geçici Hukuki Koruma Tedbirlerinin (İhtiyatı Tedbir ve İhtiyati Haciz) uygulama ve HMK. Açısından Değerlendirilmesi'' konulu bir sempozyum da bulunmaktadır.

Bu sayımızda yer alan nitelikli yargı kararlarının da bilginize sunuyoruz. Meslektaşlarımızın özverili katkılarıyla hazırlanan dergimizin, tüm hukukçulara verimli bir çalışma olmasının umut ederken ,yeni yayınlarda buluşmayı diliyoruz.

DERGİYİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>

2015-1-1.png