CMK Konulu Meslek İçi Eğitim Çalışması Tamamlandı
03 Temmuz 2015 - 00:00:00
Açılış Konuşmalarını İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof.Dr. Metin Feyzioğlu’nun yaptığı Türkiye Barolar Birliği Meslekiçi Eğitim Çalışmaları kapsamında düzenlenen CMK konulu seminer 3-4 Temmuz 2015 günlerinde yapıldı.

Açılış Konuşmalarını İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof.Dr. Metin Feyzioğlu'nun yaptığı Türkiye Barolar Birliği Meslekiçi Eğitim Çalışmaları kapsamında düzenlenen CMK konulu seminer 3-4 Temmuz 2015 günlerinde yapıldı.

Soruşturma Evresi, Çocuk Ceza Hukuku, Çapraz Sorgu ve İnfaz Hukuku başlıklarında düzenlenen çalışmaya Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Feridun Yenisey, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. M. Ruhan Erdem, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Çetin Arslan, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Rıfat Çulha, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Serpil Özok, İstanbul Barosu Üyesi Av. Aynur Tuncel Yazgan, , Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Burcu Demren Dönmez, Yargıtay 19. Ceza Dairesi Üyesi Dr. İhsan Baştürk ve Ankara Cumhuriyet Savcısı Mustafa Özgelen konuşmacı olarak katıldılar.