CMK Müdafilerinin Dikkatine
04 Mayıs 2013 - 00:00:00
CMK nöbet günü belirleme hakkında

CMK Müdafilerinin Dikkatine

CMK görevlendirmelerinde kullanılan OCAS programında görev tarihleri yıl bazında ayrılmadığından, bir önceki yıl belirlenen görev günleri, sanki müdafi tarafından bu yıl için belirlenmiş gibi sistemde kalmaya devam etmektedir.

Sorunun çözümü açısından OCAS yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda;

13 Mayıs 2013 Pazartesi gündüz listesinden başlamak üzere tüm nöbet günü tarihleri kaldırılmış olduğundan müdafiler tarafından 13 Mayıs günü ve sonrasına ilişkin görev günlerinin yeniden belirlenmesi ve sisteme kaydı gerekmektedir.

Müdafilerimiz açısından bir mağduriyete yol açmamak için mayıs ve devam eden aylara ilişkin nöbet listesine eklenmek istediğiniz günlerin tekrar belirlenmesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla…

İzmir Barosu CMK Görevlendirme Servisi

ÖNEMLİ NOT     :BU DURUM MÜDAFİLERİMİZİN PUANLARINDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİĞE YOL AÇMAYACAK OLUP SİSTEMDEKİ TÜM MÜDAFİLER AYNI PUANLAR ÜZERİNDEN GÖREV ALMAYA DEVAM EDECEKLERDİR.