Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı İzmir Barosu Ev Gerçekleştirildi
16 Haziran 2015 - 00:00:00

İzmir Valiliği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı,1,2 Çocuk Ağır Ceza Mahkemeleri, 43. Asliye Ceza Mahkemesi, İzmir Barosu, İl Jandarma Komutanlığı Kadın-Çocuk Kısım Amirliği, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Çocuk İzlem Merkezi, , Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği,  Güney Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Ege Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi A.D. Başkanlığı, Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları A.D. Başkanlığı, Sokak Çocuklarını Koruma-Çocuklar Geleceğimizdir Derneği'nden oluşan Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu toplantısı İzmir Barosu ev sahipliğinde 16.06.2015 günü gerçekleştirildi.