Belirsiz Alacak Davası ve Uygulaması Sempozyumu Yapıldı
13 Nisan 2015 - 00:00:00
Belirsiz Alacak Davası ve Uygulaması Sempozyumu 11 Nisan 2015 Cumartesi günü İzmir Barosu Av.Nevzat ERDEMİR Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İzmir Barosu Başkanı Av.Aydın ÖZCAN'nın açılış konuşmasıyla başlayan sempozyumun oturum başkanlığını Yargıtay Hukuk Genel Kurulu Başkanı Seyit ÇAVDAR üstlendi.

Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yrd.Doç.Dr.Cemil SİMİL "Genel Hatlarıyla Belirsiz Alacak Davası" konusunda,Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Prof.Dr.Hakan PEKCANITEZ "Mukayeseli Hukukta Belirsiz Alacak Davası" konusunda,Ankara 6.Tüketici Mahkemesi Hakimi Mehmet Akif TUTUMLU "Tüketici Hukuku'nda Belirsiz Alacak Davası Uygulaması" konusunda,

Yargıtay 2.Hukuk Dairesi Üyesi Mustafa ATEŞ "Aile Hukuku'nda Belirsiz Alacak Davası Uygulaması" konusunda sunumlarını gerçekleştirdiler.Yargıtay HGK Tetkik Hakimi Fatih CAN'nın da katılımıyla son bulan sempozyumda katılımcılara İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av.Mustafa ÇETİN teşekkür belgelerini sundu.