İzmir Barosu Online Hizmetler Sitesi
25 Eylül 2014 - 00:00:00

baronethaber.jpg

İzmir Barosu Online Hizmetler Sitesi Baronet meslektaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Kullanıcı adı ve şifre şifreleri ile sisteme giren meslektaşlarımız aşağıdaki işlemleri online olarak gerçekleştirebilecekler:

Adli Yardım İşlemleri

Bu bölümde aldığınız görevleri detaylı bir şekilde günlük olarak, aldığınız ödemeleri, ödenmeyi bekleyen dosyalarınızı, görevlendirme listesini ve adli yardım ücret tarifesini detaylı bir biçimde görebilirsiniz.

Kişisel İşlemler

Bu bölümde adres, haberleşme, şifre, kullanıcı ve banka bilgilerinizi görebilir, bu bilgileri düzenleyebilir veya yeni adres ve haberleşme bilgisi ekleyebilirsiniz.

Muhasebe İşlemleri

Bu bölümde kesenek borç bilgilerinizi görebilirsiniz

Disiplin İşlemleri

Bu bölümde hakkınızdaki şikayetleri ve hakkınızda kesinleşmiş bir disiplin cezası olup olmadığını görebilirsiniz

Sigorta Bilgileri

Bu bölümde sigorta bilgilerinizi görebilirsiniz

Diğer İşlemler

Bu bölümde kurum arama, avukat arama, kan arama gibi işlemleri yapabilirsiniz.

BARONET'E GİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>

BARONET KULLANIM KILAVUZU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>>