Önceki Başkanlarımızdan Av. Noyan Özkan'ı Sonsuzluğa Uğurladık
09 Nisan 2013 - 05:00:00
İzmir Barosu'nun 2000-2002 Dönemi Başkanı Av. Noyan Özkan'ı sonsuzluğa uğurladık.

İzmir Barosu'nun 2000-2002 Dönemi Başkanı, çevre koruma hareketi öncülerinden, insan hakları, hukukun üstünlüğü, demokrasi, doğa ve laik yaşam savunucusu, değerli hukukçu Av. Noyan'ı Özkan'ı sonsuzluğa uğurladık.

Başkanımız için ilk olarak İzmir Barosu'nda bir tören düzenlendi. Törende İzmir Barosu Başkanı Av. Sema Pekdaş, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Vedat Ahsen Coşar, Çevre Hareketi avukatlarından Av. Emre Baturay, kendisiyle 2000 - 2002 döneminde yönetim kurulunda birlikte çalışan meslektaşlarımız Av. Nilgün Tortop ve Av. Beydağ Tıraş Öneri ile Başkanımız Av. Noyan Özkan'ın eşi Beynun Özkan konuşma yaptılar.

Başkanımız Alsancak Hocazade Camii'nde kılınan cenaze namazı ardından Urla Güvendik Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye; Av. Noyan Özkan'ın ailesi, meslektaşlarımız ve dostlarının yanısıra Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Vedat Ahsen Coşar, TBB Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol, TBB yönetim kurulu üyesi Av. Serhan Özbek, Ankara Barosu Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Aydın Barosu Başkanı Av. Sümer Germen, İstanbul Barosu önceki başkanlarından Av. Kazım Kolcuoğlu, İzmir Barosu'nun önceki dönem başkanları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Musa Çam, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İstanbul Barosu yönetim kurulu üyesi Av. Özlem Aksungur, TİHV İzmir Temsilcisi Prof. Dr. Veli Lök, TMMOB İKK Dönem Sözcüsü Ferdan Çiftçi, Ankara, Muğla, İstanbul, Yalova, Antalya'dan Çevre ve Ekoloji Hareketi avukatları, İzmir'deki bazı meslek odaları ve sendika başkanları ile çevre ve doğa dernekleri başkanları katıldı.