Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitim Programı
11 Ağustos 2013 - 00:00:00
19-26 Ağustos 2013 günleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için lütfen haberin devamını okuyunuz

HUKUK UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK EĞİTİM PROGRAMI

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'nca, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile verilecek olan Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitim Programı ilk aşamada iki grup halinde 19 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında 08.30-16.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Her bir grup kontenjanı 25 kişi ile sınırlıdır. Eğitimler İzmir Barosu Merkez binasında verilecektir. Mevzuat uyarınca eğitim programına katılmak için beş yıllık mesleki kıdeme sahip olmak gerekmektedir. Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır, derslerin 1/12'sine devam etmeyenlerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir.

Gruplara başvuru sırasına göre kayıt alınacak olup kayıt için son tarih 16.08.2013 Cuma günüdür. Eğitim süresi 65 saat ve eğitim ücreti; yemek, ikramlar ve KDV dahil 1400 TL olarak belirlenmiştir. Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımız ekteki formu doldurarak 0312 220 10 16 numaralı faksa, banka dekontu ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim için gerekli formu doldurarak eğitim ücretini yatıran meslektaşlarımızın ayrıca 232 400 00 00 numaralı telefondan İstem Bakoğlu'na isim bildirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>