Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi Ek Kontenjan
13 Ağustos 2013 - 00:00:00
19 – 26 Ağustos 2013 günlerinde yapılacak olan Hukuk Uyuşmazlıkları Arabuluculuk Eğitimi'ne meslektaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Baromuzca Türkiye Barolar Birliği ile yapılan görüşmeler sonucunda 25’er kişilik (toplam 50 kişi) iki eğitim grubu daha açılmıştır.

19 - 26 Ağustos 2013 günlerinde yapılacak olan Hukuk Uyuşmazlıkları Arabuluculuk Eğitimi'ne meslektaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Baromuzca Türkiye Barolar Birliği ile yapılan görüşmeler sonucunda 25'er kişilik (toplam 50 kişi) iki eğitim grubu daha açılmıştır.

Eğitimler Tepekule Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

Son başvuru tarihi 16.08.2013'tür.

Mevzuat uyarınca eğitim programına katılmak için beş yıllık mesleki kıdeme sahip olmak gerekmektedir. Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır, derslerin 1/12'sine devam etmeyenlerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir.

Eğitim süresi 65 saat ve eğitim ücreti; yemek, ikramlar ve KDV dahil 1400 TL olarak belirlenmiştir. Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımız ekteki formu doldurarak 0312 220 10 16 numaralı faksa, banka dekontu ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim için gerekli formu doldurarak eğitim ücretini yatıran meslektaşlarımızın ayrıca 232 400 00 00-138 numaralı telefondan İstem Bakoğlu'na isim bildirmeleri gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur.

BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>