Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan Görevi Başında Şehit Edilen Meslektaşımız Av. İsmail Akkaya’nın Davasına Katıldı
29 Mayıs 2015 - 01:00:00
Bürosunda görevi başında şehit edilen meslektaşımız Av. İsmail Akkaya’nın öldürülmesi olayı ile ilgili dava, bugün (29.05.2015) Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Bürosunda görevi başında şehit edilen meslektaşımız Av. İsmail Akkaya'nın öldürülmesi olayı ile ilgili dava, bugün (29.05.2015)  Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan'ın da katıldığı duruşmada İzmir Barosu'nun müdahillik talebi kabul edildi.

Ailesine bir kez daha taziye dileklerini ileten Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, son dönemlerde meslektaşlarımıza yapılan saldırıların arttığını bunu önlemenin yolunun baroların ve avukatların birlikte hareket etmek olduğunu ifade etti.

Bu vesileyle bir kez daha meslektaşımızı saygıyla anıyor ve meslektaşlarımıza yönelik şiddetin son bulmasını diliyoruz.

antep3

antep1