Avukatlık Kanunu Taslağı İzmir Barosu Anketi
10 Mayıs 2014 - 00:00:00
Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakanlık internet sitesinde duyurulan "Avukatlık Kanunu Taslağı'nın Baromuza üye tüm meslektaşlarımızın bilgi ve değerlendirmelerine sunmak amacı ile anket çalışması oluşturulmuştur.

Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakanlık internet sitesinde duyurulan "Avukatlık Kanunu Taslağı'nın Baromuza üye tüm meslektaşlarımızın bilgi ve değerlendirmelerine sunmak amacı ile  meslektaşlarımızın Baromuz kayıtlarında bulunan elektronik posta adreslerine gönderilmiştir.

Meslektaşlarımızın e-posta adreslerine gönderilen anket, taslak metnini kapsamaktadır.

Ankette, istenilen maddeler değerlendirmeye tabi tutulabilir ve istenilen maddeler için görüş yazılabilir.

Anket, 11 gün 24 saat boyunca değerlendirmeye açık kalacaktır.

Anket sistemi sayfa geçişlerinde kayıt yapma özelliğine sahip olduğu için anketten çıkıldığında, kalındığı yerden devam edilebilme olanağı bulunmaktadır.

Anket, 10.05.2014- 21.05.2014 tarihleri arasında tam gün açık olacaktır.

Anket bittiğinde yanıtlarınızın kayda alınabilmesi için lütfen"FORMU GÖNDER"tuşuna tıklayınız.

Ankete ilişkin sorularınızı info@izmirbarosu.org.tr adresine iletebilirsiniz.

Mesleğimizin geleceğini ilgilendiren taslağa ilişkin görüşlerimizin en geniş katılım ile değerlendirilebilmesine olanak sağlayacağına inandığımız anket çalışmamıza, tüm meslektaşlarımızın katılımını önemsediğimizi belirtir, tüm meslektaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

AVUKATLIK KANUNU TASLAĞI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>