Aktüerya Eğitimi Tamamlandı
03 Nisan 2015 - 00:00:00
Türkiye Barolar Birliği İleri Eğitim Programları kapsamında Aktüerya Hukuku eğitimi İzmir Barosu evsahipliğinde tamamlandı

Türkiye Barolar Birliği,Türkiye Avukatlar Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği İzmir Barosu'nun ev sahipliğinde 21 Mart Cumartesi günü başlayan AKTÜERYA HUKUKU eğitimi 29 Mart Pazar günü tamamlandı.

21 Mart-22 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleşen  Aktüerya eğitiminin ilk haftasında,

Yargıtay 3.Hukuk Dairesi üyesi Mine Kaya Sorumluluk Hukuku,Karayolları Trafik Kanununa göre Sorumluluk ve Tazminatın Belirlenmesi İlkeleri konusunda,Yargıtay 21 Hukuk Dairesi Tetkik Hakimi Dursun SABAY,İş Kazalarından Doğan Maddi Manevi Tazminat davaları konusunda, Prof.Dr.Aydın BAŞBUĞ Sosyal Güvenlik Kurumunun Rücu Hakkı konusunda, Av.Nurdane KARA Hesaplamalara İlişkin Pratik Çalışmalar konusunda sunumlarını gerçekleştirdiler.

28-29 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleşen eğitimin ikinci haftasında,

Yargıtay 4.Hukuk Dairesi üyesi Ahmet KÜTÜK ,vücut bütünlüğünün ihlali halinde oluşan zarar ve tazminatın hesabı konusunda,Yargıtay 4.Hukuk Dairesi Tetkik Hakimi Bircan FIRAT,ölüm halinde dyk zararının ve tazminatın hesabı,tazminat davalarında ceza-hukuk ilişkisi,tazminattan indirim nedenleri ve indirim sırası konusunda,Yargıtay 17.Hukuk Dairesi Üyesi Eyüp Sabri BAYDUR ,konunun sigorta hukuku yönünden incelenmesi konusunda,Av.Nurdane KARA Hesaplamalara İlişkin Pratik Çalışmalar konusunda sunumuyla biten eğitim programının sonunda  meslektaşlarımız Yargıtay 21 Hukuk Dairesi Başkanı Mesut BALCI,Yargıtay 17.Hukuk Dairesi Üyesi Eyüp Sabri BAYDUR,Türevak Saymanı Av.Sabiha TEKİN ve İzmir Barosu Başkanı Av.Aydın ÖZCAN'dan sertifikalarını aldılar.

DSC_1904.JPG

DSC_1912.JPG