Adli Yardım Ödemelerine İlişkin Duyuru 11
03 Ekim 2013 - 00:00:00
Adli Yardım Ödemelerine İlişkin Duyuru

TBB tarafından  Adli Yardım ödeneği gönderilmiştir. Önceki duyurumuzda ilan edildiği gibi, ödemeler rapor teslim tarihine göre yapılacaktır. Aşağıdaki listede; ödenecek miktar ile adı belirtilen meslektaşlarımızın serbest meslek makbuzlarını kesip Adli Yardım Bürosuna teslim etmeleri halinde ücretleri kendilerine ödenecektir.

MAKBUZ ÖRNEĞİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>

- See more at: /haberler/di%C4%9Fer-haberler/adli-yard%C4%B1m_1572013.aspx#sthash.tSD5Yiqj.dpuf