Adalet Komisyonu Başkanlığı Duyurusu
27 Eylül 2013 - 00:00:00
İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulu üyeliğine seçilebilme şartlarının bildirimine ilişkin yazısı

İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı tarafından Baromuza 20.09.2013 tarihli 26089 gelen evrak sayılı, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulu üyeliğine seçilebilme şartlarının bildirimine ilişkin bir yazı gönderilmiştir.

İlgili yazıda; 4681 sayılı Ceza İnfaz Kurumları ve İzleme Kurulları Kanunu gereğince yargı çevresinde bulunan İnfaz Kurumları için İzleme kurulu oluşturulacağından aşağıdaki linkte belirtilen vasıflara haiz adayların nüfus kayıt örnekleri ve özgeçmişlerini belirtir dilekçelerini 30.09.2013 tarihine kadar Komisyon'a gönderilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ