İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Adliyesi'nde Meslektaşlarımız İçin Yeni Bir Çalışma ve Dinlenme Salonu Oluşturuldu
17 Ekim 2014 - 03:00:00
Zemin katta D2 ve D3 blokların arasında (PTT Yanı) oluşturulan kafeterya, meslektaşlarımızın yoğun çalışmalarında dinlenebilecekleri aynı zamanda çalışabilecekleri bir ortam olarak tasarlandı.
 

İzmir Barosu tarafından İzmir Adliyesi'nde meslektaşlarımız için yeni bir çalışma ve dinlenme alanı oluşturuldu. Zemin katta D2 ve D3 blokların arasında (PTT Yanı) oluşturulan kafeterya, meslektaşlarımızın yoğun çalışmalarında dinlenebilecekleri aynı zamanda çalışabilecekleri bir ortam olarak tasarlandı. Meslektaşlarımız sadece kendilerine özgülenen bu alana kurulan kartlı geçiş sistemiyle avukat ve stajyer avukat kimlik kartlarıyla girebilecekler.

 

Meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine aynı zamanda İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emin Atik de katıldı.

 

İzmir Barosu Başkanı Av. Ercan Demir yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

 

"Sayın Başsavcımızın da olumlu bakışlarıyla bu alanı meslektaşlarımıza kazandırmayı düşündük. Yaklaşık beş aydır çalışma yapıyoruz. Bu alanın dışında da sosyal tesislerde açık alanda bir çalışması süren ve kısa zamanda tamamlanacak olan bir kafeteryamız var. Bu kafeteryanın da bir bölümü yine meslektaşlarımıza tahsis edilecek. Hepimize hayırlı olsun diyorum. Sayın Başsavcımız Mustafa Doğru'ya, Sayın Başsavcı vekilimiz Emin Atik'e teşekkür ediyorum."

 

DSC_0431.JPG

 

DSC_0443.JPG

 

DSC_0459.JPG

 

DSC_0463.JPG

 

DSC_0483.JPG

 

DSC_0501.JPG

 

DSC_0532.JPG

 

DSC_0539.JPG

 

DSC_0541.JPG

 
İçerik-11
İçerik-10
İçerik-12
İçerik-9
İçerik-13
Baro Levhası BARO LEVHASI
Sicil No:
Adı:
Soyadı:
BaroNet
Anlaşmalı Hastaneler
Av.M.Taner Ünlü Kütüphanesi
BaroTV
OCAS
UYAP
Avukat Spor Oyunları
Baro Kart
E-İmza