9. Farazi Duruşma Çalışması Yapıldı
24 Ekim 2014 - 00:00:00
İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Ceza Kürsüsü, 18 Ekim 2014 Cumartesi günü dokuzuncu farazi duruşma çalışmasını gerçekleştirdi.

İzmir Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu'nda gerçekleşen farazi duruşma çalışmasına, İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Ceza Kürsüsü eğitmenleri Av. Özkan YÜCEL, Av. Yakup GÜL,  Av. Mustafa Nevhan AKYILDIZ, Av. Ahmet Sinan SÜRÜCÜ, Av. Emre DURUKAN katıldı.

Av. Perihan ÇAĞRIŞIM KAYADELEN, Av. Ömer TAŞ, Av. Sabri Can ONUR, Av. Utku TURAN, Av. Duygu ARSLAN ERGÜN danışman avukat olarak çalışmaya katkı vermişlerdir.

Ayrıca farazi duruşmada meslektaşlarımızdan; Av. Muzaffer Sevgi SAKARYA, Av. Arzu BUZLUDAĞ, Av. Ahmet Doğu BUZLUDAĞ, Av. Baran Ali MIZRAK, Av. Resul GÖKSOY ve Baro çalışanımız Özlem YENİYURT çeşitli rolleri üstlenmiştir.

Ayrıca bu çalışmada İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi salonunu İzmir Barosunun kullanımına açan İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve üye hakimlerine ve çalışmada emeği geçen herkese   teşekkür ederiz.

DSC_0306.jpg