Seminer Çalışması Gerçekleştirildi
15 Aralık 2014 - 00:00:00
İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından "6284 Sayılı Yasa ve Kadına Yönelik Şiddetin Hukuksal Sosyal ve Psikolojik Boyutu" başlıklı bir seminer gerçekleştirildi.

İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından 12-13 Aralık 2014 günlerinde "6284 Sayılı Yasa ve Kadına Yönelik Şiddetin Hukuksal Sosyal ve Psikolojik Boyutu" başlıklı bir seminer gerçekleştirildi.

Seminer çalışmasına Av. Ogün Kayacan,  Yard. Doç. Dr. Ahsen Kaya,  Av.Tuğçe Denizer, Av.Aytül Arıkan, Sosyolog Yelda Şimşir, AV. Berna Menteş ve Psikolog Özge Kutay Yüksel eğitimci olarak katıldılar. Seminer sonunda çalışmaya katılan meslektaşlarımıza Merkez Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nuriye Kadan tarafından sertifikaları sunuldu.