Eğitim Çalışması Yapıldı
17 Ocak 2013 - 00:00:00
İzmir Barosu tarafından 11-12 Ocak 2013 tarihlerinde 6284 sayılı Yasa ve Kadına Yönelik Şiddet Olgusunun Sosyal, Psikolojik ve Hukuksal Boyutu başlıklı bir eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.

İzmir Barosu tarafından 11-12 Ocak 2013 tarihlerinde "6284 sayılı Yasa ve Kadına Yönelik Şiddet Olgusunun Sosyal, Psikolojik ve Hukuksal Boyutu" başlıklı bir eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.

Çalışmaya DEÜ Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serpil Salaçin, DEÜ Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tijen Dündar Sezer, Psikolog Ayla Bilir Özboyacı, Av. Şenay Tavuz, Av. Birgül Değirmenci, Av. Aytül Arıkan, Av. Gülce Mutoğlu ve Karşıyaka 1. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Murat Aydın eğitimci olarak katıldılar.

Kadın Çalışması1

Kadın Çalışması 2