Seminer Yapıldı
25 Şubat 2013 - 00:00:00
Türkiye Barolar Birliği ve İzmir Barosu tarafından 23 Şubat 2013 günü "Aile Mahkemelerinde 6100 Sayılı Yasa Uygulamaları" başlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.

Türkiye Barolar Birliği ve İzmir Barosu tarafından 23 Şubat 2013 günü, İzmir Adliyesi Konferans Salonu'nda "Aile Mahkemelerinde 6100 Sayılı Yasa Uygulamaları" başlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.

Üç oturum halinde düzenlenen çalışmanın "Boşanma Davalarında 6100 sayılı Yasa Uygulamaları" başlıklı ilk oturumunun başkanlığını Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ejder Yılmaz yaptı. Oturuma Yargıtay 2. Hukuk Dairesi üyesi Mustafa Ateş, Ankara 11. Aile Mahkemesi Hakimi Mustafa Karadağ ve Avukat Mustafa Şimşek konuşmacı olarak katıldılar.

Başkanlığını yine Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ejder Yılmaz'ın yaptığı "Mal Rejimi ve Alacak davalarında 6100 sayılı Yasa Uygulamaları" başlıklı ikinci oturuma ise Yargıtay 8. Hukuk Dairesi Başkanı Yusuf Uluç, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Avukat Nazan Moroğlu ve Ankara 11. Aile Mahkemesi Hakimi Mustafa Karadağ konuşmacı olarak katıldılar.

"6284 sayılı Yasa İle İlgili Davalarda 6100 sayılı Yasa Uygulamaları" üçüncü ve son oturumdu.Başkanlığını Avukat Senay Ertem'in yaptığı oturumda Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Üyesi Ömer Uğur Gençcan, Ankara 1. Aile Mahkemesi Hakimi Şerafettin Şanver ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Avukat Nazan Moroğlu sunum yaptılar.